blank monitors



  • Hi,
    I cannot find a stable way to get the monitors to display correctly, the preview shows images as expected, but the monitors on the right stay black. I can sometimes get them to display again by deleting them and the re-adding with a double click of the preview on the left, however, most of the time I have to restart the docker container.
    I'm running the latest docker image.

    Latest logs from the docker container:

    Error: read ECONNRESET
    at _errnoException (util.js:992:11)
    at Pipe.onread (net.js:618:25)
    Uncaught Exception occured!
    Error: read ECONNRESET
    at _errnoException (util.js:992:11)
    at Pipe.onread (net.js:618:25)
    Uncaught Exception occured!
    Error: read ECONNRESET
    at _errnoException (util.js:992:11)
    at Pipe.onread (net.js:618:25)
    Uncaught Exception occured!
    Error: read ECONNRESET
    at _errnoException (util.js:992:11)
    at Pipe.onread (net.js:618:25)
    Uncaught Exception occured!
    Error: read ECONNRESET
    at _errnoException (util.js:992:11)
    at Pipe.onread (net.js:618:25)
    Uncaught Exception occured!
    Error: read ECONNRESET
    at _errnoException (util.js:992:11)
    at Pipe.onread (net.js:618:25)
    Knex:warning - Connection Error: Error: Connection lost: The server closed the connection.

    Can anyone please suggest any troubleshooting?

    Thanks,
    0_1530892914898_blank_monitors.jpg


 

Looks like your connection to Shinobi Forum was lost, please wait while we try to reconnect.